Boken om Tyrolen – 60-talsparadiset i Småland

Arbetet med den unika boken om Tyrolen – nöjesparadiset i Småland är i full gång. Boken blir klar våren 2017 och kan förbeställas redan nu. Dels omfattar den nöjesparkens storhetstid på 60-och 70-talen, dels det nya Tyrolen som återuppstått i den fantastiska och helt bevarade folkparksmiljön i Blädinge strax söder om Alvesta.
– Det unika med boken är att jag och fotografen Anders Roos gör den tillsammans med besökarna.Par som träffats på Tyrolen och fortfarande är tillsamman hör av sig på Facebook och vill berätta. Liksom artister och musiker som stått på de olika scenerna på Tyrolen. Alla har historier att berätta. Och för att komma i stämning kan de lyssna på de Spotify-listor vi gjort med artister som uppträdde på Tyrolen.
Läs mer på vår hemsida www.tyrolenboken.se