Övriga uppdrag

Jag åtar mig gärna journalistiska arbetsuppgifter som producent, redaktör, programledare, reporter och skribent för gamla och nya medier. Det går bra att anlita mig som presentatör eller speaker.

Pressmeddelanden
Du kan anlita mig för att skriva och skicka ut pressmeddelanden till relevanta medier. Jag arrangerar också pressträffar och bjuder in media.

Föredrag och skrönor
Anlita mig gärna som berättare eller föredragshållare.  Jag älskar att dra underhållande skrönor inför publik. Jag håller också föredrag om Tyrolen, den småländska folkparken utanför Alvesta som hade sin storhetstid på 1960-och 70-talen.  Om Tyrolen har jag skrivit boken ”Tyrolen – 60-talsparadiset i Småland”, läs mer på www.tyrolenboken.se

Språkhandledning och språkgranskning
Komplicerade sammanhang går att förklara med ett enkelt och korrekt språk, så att alla förstår. Som journalist gör jag det dagligen. Jag hjälper gärna företag och myndigheter att uttrycka sig begripligt och elegant i skrift.

Research och utredning
Som journalist är jag van att samla in och hantera stora mängder information, att sovra och skilja ut det viktigaste. Anlita mig gärna som researcher och utredare.

Kommentera